alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Crafted by Fitness

 
[47]

Crafted by Fitness Reebok är för alla som brinner för träning

Om du lever och andas fitness kommer du att hitta ditt paradis bland tights, sportbehåar, shorts och t-shirts. Crafted by Fitness Reebok tights har ett brett band i midjan och är en snygg modell med platta sömmar och stretch. Midjan är hög vilket skapar en väldigt smickrande passform. Materialet är gjort av Speedwick-teknologi som minimerar svett och på sidorna finns små fickor för nycklar och mobilen. Eftersom de är så stretchiga kan du röra dig smidigt och ta dig an nya utmaningar utan några problem. En sportig behå med bra stöd är jätteviktigt för att du ska kunna träna på hög nivå. Reeboks sportbehåar är gjorda av smarta fuktavledande material som gör att du håller dig torr.

Reebok Crafted by Fitness hjälper dig att hitta rätt i träningsdjungeln

Oavsett vilken typ av sport du håller på med kan du hitta något som passar just dig i Reeboks sortiment. Reebok Crafted by Fitness har ett stort sortiment av tights för yoga, dans, löpning och många fler aktiviteter. Kanske tycker du om att variera din träning, då är det perfekt med ett par träningsbyxor som du kan använda när som helst. Mångsidiga plagg är de bästa för aktiva träningsälskare som inte tvekar inför att prova nya aktiviteter.

Komplettera med moderiktiga tillbehör och accessoarer för en fulländad träningsupplevelse

Inte nog med att Reeboks träningskläder är bekväma, du kommer även att vara snyggast på gymmet med din nya outfit. För en ännu mer fulländad look rekommenderas sportiga accessoarer. Reeboks ryggsäckar och sportbags är bra att ha för att bära med sig ombyte från jobbet och till gymmet, och en vattenflaska är bra för att släcka törsten under svettiga pass på gymmet. Reebok har även bekväma, klassiska strumpor för de som tränar ofta och hårt.