alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Handskar

 
[5]

Ett par CrossFit handskar i slitstarkt material skyddar händer vid högintensiv träning

CrossFit handskar finns i en ventilerande modell med material av nylon och polyuretan eller konstläder och spandex. De är gjorda med Speedwick-teknologi som leder bort fukt och låter huden andas. Dessutom har handskarna lufthål och material av mesh som ventilerar. En perforerad och vadderad handflata är designad för att händerna ska få det så bekvämt som möjligt, och de smart placerade förstärkningar precis där slitage brukar förekomma gör att händerna förblir torra. Handskarna skyddar så att du enkelt kan greppa utrustningen, och den smarta knäppningen med kardborre gör att handskarna sitter perfekt och är lätta att ta på och av. På ovansidan sitter dessutom ett snyggt Reebok-tryck.

Med ett par CrossFit handskar får händerna ett ultimat skydd

Det glöms lätt bort, men händerna är extra viktiga att skydda då de får ta mycket stryk på gymmet och när du tränar hårt. Vid intensiv träning krävs både kläder och accessoarer som är extra slitstarka och som skyddar mot tuffa tag. CrossFit handskar har förstärkningar som är speciellt placerade för att skydda händerna, och de är bekväma och tekniskt designade för att ge bra grepp vid pull-ups och marklyft och sitter perfekt på plats med smidig kardborreknäppning.

Handskarna blir ett bra tillskott till resten av din träningsutstyrsel för CrossFit

Handskarna är förstås ett måste för hårda träningspass, men det är också rekommenderat att investera i ett par sportiga Reebok skor som är anpassade för just detta. Med slitstarkt material och bra stötdämpning blir de ett bra tillskott till ditt aktiva träningsliv. Bekväma strumpor är också viktigt att ha när du idrottar. Reeboks strumpor sitter perfekt på fötterna och i skorna, och en rymlig Reebok sportbag eller ryggsäck hjälper dig med att bära dina tillhörigheter och ombyte från jobbet till gymmet.