Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.

Crossfit-skor för Dam

21 Produkter

REEBOK CROSSFIT-SKOR FÖR DAM

Att välja skor för träningen är inte så lätt som man kan tro. Det är mycket man ska tänka på och det första av allt är vilken typ av träning det gäller. Crossfit är en träningsform som kräver skor med särskilda egenskaper för att du ska kunna prestera till max.

Vad är CrossFit?
CrossFit som träningsform kretsar kring naturliga rörelser. Du gör sådant som efterliknar de fysiska utmaningar som våra förfäder mötte: sitta ned och stå upp, springa, lyfta, kasta, klättra, hoppa, knuffa och släpa. De här rörelserna finns i oss naturligt och de ligger till grund för de övningar som utövarna strävar efter att bemästra inom CrossFit. Kort sagt handlar det om konstant varierade funktionella rörelser utförda med hög intensitet.
Bra egenskaper hos CrossFit-skor

På Reebok är vi väl medvetna om hur viktigt det är med bra skor för att kunna prestera till hundra procent. Därför har vi tagit fram en kollektion med CrossFit-skor för dam som är speciellt utformade med den här träningsformen i åtanke. Några av de mest framträdande egenskaperna för den här sortens sko är följande:

  • Lågt drop mellan häl och tå
  • Yttersula i gummi som ger utmärkt grepp på de flesta underlag
  • Stötdämpning vid hälen och under framfoten
  • mellansula i Stötdämpande material
  • Lågt skaft för ökad rörelsefrihet
  • häl med stabiliserande Exoframe-teknologi

Allt du behöver göra nu är att bläddra igenom vårt breda utbud och välja modellen du gillar bäst och ge dig av till gymmet i dina nya snygga och sköna skor som är lika trendiga som själva träningsformen. Vill du dessutom sätta din personliga prägel på skorna har vi modeller där du själv bestämmer färgerna.