Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.

Gymskor för Dam

4 Produkter
Storlek
Pris
399 kr - 700 kr

REEBOK STUDIOSKOR FÖR DAM

Reeboks studioskor passar perfekt för dansträning, konditionspass och annan högintensiv studioträning. De är särkilt lämpade för den populära träningsformen cirkelträning.

Vad är cirkelträning?

Cirkelträning är baserat på enkla, funktionella övningar som ger såväl styrka, kondition och balans, som explosivitet och uthållighet. Och resultaten kommer snabbt. Funktionell träning består nämligen av vardagsrörelser som aktiverar flera muskelgrupper samtidigt. Du får hoppa, springa, lyfta, kasta, dra och hålla emot. Det behövs inga redskap och du anpassar intensiteten efter egen förmåga.

Skor för cirkelträning

För den här typen av träning har vi modeller med sömlös ovandel i skavfritt Ultraknit-material och med en förstärkningsteknologi som stabiliserar foten och ger extra stadga vid rörelser i sidled

Skor för dansträning

Den här typen av skor har yttersula i slitstarkt gummi som ger bra grepp på de flesta underlag och många har även en så kallad TurnZone, en pivotplatta under framfoten som underlättar piruetter och snabba vändnngar. För att ge stöd och stabilitet åt vristen har våra dansskor medelhögt eller högt skaft.

Stort utbud

På Reebok har vi ett stort utbud av skor för cirkelträning, dansträning och annan typisk studioträning. Det du bör tänka på när du ska välja skor är vad du ska träna och hur ofta för att hitta skon som passar dig bäst och på bästa sätt hjälper dig under träningen.

Våra studioskor för dam är inte bara designade för att maxa träningen och ge stöd och dämpning, utan kommer även självklart i snygg design och är moderna och stilfulla i många olika färger och modeller. Allt för att alla träningssugna tjejer, gamla som unga, kan hitta sina favoriter som passar deras behov och stil.