Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.

Sportskor för Herr

818 Produkter

UPP TILL 50 % RABATT

1 / 18
Sida:av 18

REEBOK SPORTSKOR FÖR HERR

Skorna är en viktig del av träningen och på Reebok har vi många olika modeller för olika träningsformer och behov. Det är inte alltid lätt att välja rätt skor men här kommer några tips på vad du bör tänka på.

Att tänka på när du köper sportskor för herr
  • Vad ska du träna?
  • Var ska du träna?
  • Hur ofta ska du träna?

Om du tränar crossfit eller fitness behöver du till exempel en sko som har bra dämpning, bra grepp och stor flexibilitet. För löpning däremot är det viktigt med en lätt sula, skön stötdämpning och räfflad sula för bra grepp, och en löparsko med lågt skaft ger även ökad rörlighet. Om du är på jakt efter walkingskor bör även de ha en räfflad sula för bra grepp och vara tillverkade i ett material som står emot fukt och håller dina fötter torra, som till exempel Gore Tex®-material. Är det boxning som gäller för dig ska du satsa på ett par skor med ett högt stabiliserande skaft och stötdämpande sula.

Bland våra herrskor har vi dock inte bara sportskor, du finner även skor som passar för en ledig stadslook, i såväl mocka som skinn och såklart tofflor att glida runt i vid poolen eller simbassängen.

Stort utbud

Bland vårt breda utbud kan du hitta många olika modeller och färger, och vilka dina behov och din stil än är kommer du säkert att hitta skorna som passar dig bäst. Vare sig det gäller att glänsa och prestera under träningspasset, på löprundan eller under en tur till stan eller simbassängen.