alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Vi på Reebok håller på att skapa en helt ny verklighet. En verklighet där plast får ett andra liv och skor tillverkas av saker som växer.


Vi har siktet inställt på en mer hållbar framtid. Så här tänker vi ta oss dit.

Med växtbaserade material.

Med minst 25 % växtbaserade material.

DET HÄR ARBETAR VI MED

logo

PLANTERA ETT FRÖ

Vår nya kull skor är tillverkade av saker som växer. Det är vår fasta övertygelse att varje växtbaserad produkt måste stå pall för svett och tuffa tag.


Med växande utmaningar kommer krav på bättre lösningar. Vi tycker inte att du ska behöva kompromissa med funktionaliteten för att vara snäll mot planeten.

logo

DET HÄR ÄR VÅR REMIX

Vi tar fram nya produkter med återvunna och återanvända material.

Och vi ersätter nyproducerad polyester med återvunnen polyester – ett alternativ som är snällare mot planeten.

Så att du kan träna med gott samvete, i plagg som hjälper dig att prestera på topp.

Hållbara träningskläder från Reebok

Det är dags att vi blir snällare mot planeten där vi lever, arbetar, svettas och utvecklas. Vi på Reebok håller på att skriva om spelreglerna för gott med produkter tillverkade av återvunna material och saker som växer. Det handlar om ekologiskt hållbara kläder och skor som hjälper oss att stanna upp och tänka efter. Missförstå oss inte – funktionalitet är viktigt. Just därför har vi arbetat hårt för att ta fram ekologiskt hållbara kläder och skor som klarar riktigt tuffa tag. Så se till att svettas och få upp pulsen ordentligt. Att du väljer kläder som är snälla mot planeten ska inte betyda att du måste kompromissa med funktion och slitstyrka. Och du: att ta hand om planeten är en lagsport.